Minecraftedubanneri
logotminecraft

Minecraft: Education Edition oppimisessa tilaisuudet opettajille 16.3. ja 23.3. Microsoft Fluxissa

Educode kutsuu yhteistyössä Microsoftin ja HP:n kanssa pääkaupunkiseudun opettajat mukaan Minecraft: Education Edition -esittelytilaisuuksiin.

Ensimmäiset tilaisuudet järjestetään 16.3. ja 23.3. klo 15:30-17:30 Microsoft Fluxissa, Korkeavuorenkatu 35, 00130 Helsinki. (Lisätietoa Fluxista tästä)

Tilaisuudet ovat maksuttomia, ja sopivat kaikille opettajille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää uudesta Minecraft: Education Editionista osana oppimista. Tilaisuudessa opettajat pääsevät kokeilemaan ja seikkailemaan Minecraft: Education Edition -ympäristössä. Minecraft: Education Edition tarjoaa opettajalle uudenlaisen mahdollisuuden kasvattaa oppilaiden laaja-alaisia taitoja ja hyödyntää pelillisyyttä oppimisessa. Minecraft tukee oppilaan ilmaisua, luovuuden kasvua ja monipuolistaa oppimisen tapoja.

Kouluttajana toimii Educoden sertifioitu Minecraft: Education Edition kouluttaja Jarkko Sievi.

Tilaisuuksiin mahtuu 20 ensimmäistä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuus on vapaamuotoinen, toiminnallinen ja rento. Tilaisuudessa on tarjolla Minecraft: Education Edition -perusteiden lisäksi pientä purtavaa.

Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus tutustua uudenlaiseen all-in-one-tietokoneeseen, Sprout Pro by HP, jonka avulla opettajat ja oppilaat voivat rakentaa, suunnitella ja muokata heitä ympäröivää maailmaa. Sprout käyttää ainutlaatuista teknologioiden ja kokemusten yhdistelmää, joka tukee uudenaikaista oppimista ja tutkimustyötä. Yhdistämällä fyysisen maailman digitaaliseen maailmaan Sprout auttaa sinua miettimään uudelleen, mitä voit tehdä.

Osallistujat eivät tarvitse omia koneita mukaan. Tilaisuudessa käytetään HP:n välineitä ja Educoden Minecraft: Education Edition testitunnuksia.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue tilaisuudesta myös Uusi oppimisen maailma -blogista!

Ilmoittaudu mukaan 
16.3. tai 23.3. järjestettävään tilaisuuteen. Ole nopea, ja varaa paikkasi nyt!