peura_banneri

Opettaja oppilaslähtöisen oppimisen ohjaajana 

Päivän mittaisessa Opettaja oppilaslähtöisen oppimisen ohjaajana –koulutuksessa haastetaan opettajien pedagogista ajattelua inhimillisen oppimisen, itseohjautumisen ja sisäisen motivaation näkökulmasta. Koulutuksessa teoria ja käytäntö nivoutuvat yhteen ja ohjaavat toiminnallisissa tehtävissä opettajia omien opetuskäytänteidensä kehittämiseen.

Toteutusaika

Tilauskoulutus

Kesto

1 pv, klo 9-16

Kenelle

Kaikille opettajille kouluasteesta riippumatta.

Hyöty osallistujalle

Koulutuksessa annetaan konkreettisia käytännön toimintamalleja opettajien tueksi oppilaslähtöiseen toimintakulttuuriin siirtymisessä sekä pedagogista tukea oman oppimiskulttuurin kehittämiseen.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Pekka Peura ja Markus Humaloja. Peura ja Humaloja ovat Ylen Koulukorjaamostakin tutuksi tulleita opetuksen uudistajia.  Peura toimii opettajana lukiossa ja Humaloja luokanopettajana yhtenäiskoulussa.

Tiedustelut

Iiris Peura
iiris.peura@edita.fi
puh. 040 842 5036

KYSY LISÄÄ JA TILAA KOULUTUS OMALLE KOULULLESI TAI KUNTAASI!

Kouluttajat

peura_pekka++

Pekka Peura, FM, toimii Martinlaakson lukiossa fysiikan ja matematiikan lehtorina. Pekka on innovatiivinen opetuskulttuurin kehittäjä ja hänet on palkittu ansiokkaasta kehitystyöstään mm. Mensa-palkinnolla 2013, Vuoden LUMA-toimija -palkinnolla 2014 ja Campus Awards -palkinnolla 2015.

markus_humaloja++

Markus Humaloja, KM, toimii Veromäen koulussa luokanopettajana ja Vantaalla alueellisena verkkopedagogina. Markus on kehittänyt koko opettajauransa ajan tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöä sekä joustavan pedagogiikan liittämistä siihen. Markuksen kehittämä opetusmalli on viime aikoina herättänyt laajaa kiinnostusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Haluatko tilata tämän koulutuksen teille omana, asiakaskohtaisena koulutuksena?

Pyydä tarjous!